Hoe lang moet paksoi wokken?
We wokken de groente hier vrij standaard, maar je kunt natuurlijk nog andere groenten of kruiden naar smaak toevoegen.
Voorbereidingstijd 15 minuten min
Bereidingstijd 2 minuten min
Totale tijd 17 minuten min
Gang Bijgerecht
Keuken Internationaal
Porties 4 Personen
calorieën 9 kcal
- 2 Struiken Paksoi
- Olijfolie
- Zout
- 2 Teentjes Knoflook
De groente allereerst zoals hierboven al omschreven, schoonmaken, snijden, en wassen.
Teentjes knoflook schoonmaken en in stukjes snijden.
Olie in een wokpan verhitten op een hoog vuur.
De stukjes steel en de knoflook in de hete olie doen, en al omscheppend bakken. Als de randjes zacht beginnen te worden, na ongeveer een minuut, doe we het blad erbij.
Goed mengen met de stelen.
Als het goed is zijn de stelen na het mengen al gaar, anders kun je het nog een paar keer omscheppen.
Pan van het vuur halen en de groente met wat zout op smaak brengen. Schep de paksoi nogmaals om.