Ga terug

Hoe lang moet paksoi wokken?

We wokken de groente hier vrij standaard, maar je kunt natuurlijk nog andere groenten of kruiden naar smaak toevoegen.
Voorbereidingstijd 15 minuten
Bereidingstijd 2 minuten
Totale tijd 17 minuten
Gang Bijgerecht
Keuken Internationaal
Porties 4 Personen
calorieën 9 kcal

Equipment

  • wok

Ingrediënten
  

  • 2 Struiken Paksoi
  • Olijfolie
  • Zout
  • 2 Teentjes Knoflook

Instructies
 

  • De groente allereerst zoals hierboven al omschreven, schoonmaken, snijden, en wassen.
  • Teentjes knoflook schoonmaken en in stukjes snijden.
  • Olie in een wokpan verhitten op een hoog vuur.
  • De stukjes steel en de knoflook in de hete olie doen, en al omscheppend bakken. Als de randjes zacht beginnen te worden, na ongeveer een minuut, doe we het blad erbij.
  • Goed mengen met de stelen.
  • Als het goed is zijn de stelen na het mengen al gaar, anders kun je het nog een paar keer omscheppen.
  • Pan van het vuur halen en de groente met wat zout op smaak brengen. Schep de paksoi nogmaals om.
Trefwoord Paksoi wokken