Ga terug
Afdrukken

Hoe lang moet Snoekbaars bakken?

Op tijd uit vriezer of koelkast halen, zodat als je gaat bakken de vis op kamertemperatuur is. We bakken in dit recept snoekbaarsfilets.
Gang Hoofdgerecht
Keuken Internationaal
Trefwoord Snoekbaars bakken
Voorbereidingstijd 15 minuten
Bereidingstijd 8 minuten
Totale tijd 23 minuten
Porties 4 Personen
calorie├źn 80 kcal

Ingredi├źnten

  • 500 Gram Snoekbaarsfilets
  • 2 Eetlepels Bloem
  • 50 Gram Roomboter zonder zout
  • Peper en zout

Instructies

  1. Doe de filets in een plastic zakje en voeg daar de bloem bij. Doe het zakje dicht en schud het goed door elkaar. Zo krijgt de vis aan alle kanten een laagje bloem.
  2. In een koekenpan de roomboter verhitten.

  3. Als het schuim van de boter minder wordt de visfilets voorzichtig in de koekenpan leggen.

  4. Vier minuten aan de ene kant bakken, dan de vis omdraaien en ook 4 minuten aan de andere kant bakken.