Ga terug
Afdrukken

Hoe lang moeten bamboescheuten wokken?

Hier wokken we alleen de bamboescheuten, maar de scheuten kun je in diverse wokschotels gebruiken, en dat hoeft niet altijd een Aziatische wokschotel te zijn. Lekker is bijvoorbeeld met stukjes rode paprika, knoflook, kastanjechampignons, en koriander.
Gang Hoofdgerecht
Keuken Internationaal
Trefwoord Bamboescheuten wokken
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 5 minuten
Totale tijd 15 minuten
Porties 1 Portie
calorie├źn 28 kcal

Ingredi├źnten

  • 1 Klein blikje Bamboescheuten
  • Olie

Instructies

  1. Laat de bamboescheuten uitlekken.
  2. Snij de groente eventueel in stukken.
  3. Verwarm de olie in een wokpan, en voeg de bamboescheuten voorzichtig toe.
  4. Roerbak de scheuten gedurende 2 tot 3 minuten.