Hoe dadels bakken?
In het onderstaande recept bakken we dadels met zeezout. Lekker hartig, en ideaal om de dadels na het bakken door een groene salade te mengen.
Voorbereidingstijd 10 minuten min
Bereidingstijd 5 minuten min
Totale tijd 15 minuten min
 
	
    	
		Gang Bijgerecht
Keuken Internationaal
 
     
    
        
		Porties 4 Personen
calorieën 152 kcal
 
     
 
- Olijfolie
 - 20  Medjoul dadels
 - Grof zeezout
 
 
Haal de pitten uit de dadels, en halveer de dadels.
Doe een scheut olijfolie in een koekenpan en verhit dit op een middellaag vuur. Leg de dadels in de olie en laat ze een paar minuten bakken. Wel af en toe omscheppen.
Haal de dadels uit de pan en meng er wat grof zeezout door.
Nu kunnen de dadels door een groene salade gemengd worden, of zo gegeten worden.