Ga terug

Hoe lang moet farfalle koken?

We gaan hier uit van verse farfalle. Bij droge kun je uitgaan van een kooktijd van 8 tot 12 minuten, maar kijk voor de zekerheid even op de verpakking.
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 9 minuten
Totale tijd 14 minuten
Gang Hoofdgerecht
Keuken Italiaans
Porties 4 Personen
calorieën 359 kcal

Equipment

  • Pan

Ingrediënten
  

  • 500 Gram Verse farfalle
  • 5 Liter Water
  • Snufje zout

Instructies
 

  • Doe het water in de pan, voeg een snufje zout toe, en breng het aan de kook.
  • Doe de farfalle voorzichtig in het water, en breng het opnieuw aan de kook.
  • Af en toe doorroeren, en de pasta gedurende 10 tot 11 minuten op een zacht vuur laten koken.
  • Afgieten en in een gerecht verwerken, of serveren.
Trefwoord Farfalle koken