Ga terug

Hoe lang moet gehaktbrood bakken?

We maken in dit recept een heel simpel gehaktbrood, wil je meer recepten dan verwijzen we je naar gehaktbrood.eu.
Voorbereidingstijd 15 minuten
Bereidingstijd 40 minuten
Totale tijd 55 minuten
Gang Hoofdgerecht
Keuken Internationaal
Porties 4 Personen
calorieën 204 kcal

Equipment

  • Oven

Ingrediënten
  

  • 450 Gram Gehakt half om half
  • 1 Rode paprika
  • 1 Klein blikje tomatenpuree
  • 1 ei
  • 150 Gram Paneermeel
  • 1 Teentje Knoflook

Instructies
 

  • Oven voor verwarmen op 180 graden, en de bakplaat bekleden met bakpapier
  • Paprika schoonmaken, zaad en zaadlijsten verwijderen.
  • Snij de paprika fijn.
  • Maak de knoflook schoon, en snij de knoflook fijn.
  • Doe de stukjes paprika in een staafmixer, samen met de tomatenpuree. Maal het fijn.
  • Doe het gehakt en een ei in een grote schaal, doe het paprika-tomatenpuree mengsel erbij, de knoflook, en het paneermeel . En voeg naar smaak peper en zout toe.
  • Kneed het met de handen goed door elkaar, en vorm er een brood van. Leg dat brood op de bakplaat.
  • Bakplaat in de oven schuiven en het gehaktbrood in ongeveer 40 minuten bakken.
Trefwoord Gehaktbrood bakken