Ga terug

Hoe lang moet Bloedworst bakken?

We gaan hier uit van 4 bloedworsten om te bakken. Dus niet van plakken bloedworst.
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 20 minuten
Gang Hoofdgerecht
Keuken Internationaal
Porties 4 Personen
calorieën 374 kcal

Ingrediënten
  

  • 4 Bloedworsten
  • Roomboter
  • 1 Zoetzure appel
  • Bruine suiker

Instructies
 

  • Doe wat roomboter in een koekenpan en verhit dit op een zacht vuur.
  • Als de boter gesmolten is leg je de worsten in de koekenpan.
  • Gedurende 5 minuten bakken aan iedere kant. Tien minuten dus in totaal, en regelmatig de worsten omdraaien.
  • De appels in partjes snijden, natuurlijk wel het klokhuis verwijderen, maar niet schillen.
  • Doe de partjes bij de worst in de pan, en strooi wat bruine suiker over de appels.
Trefwoord Bloedworst bakken