Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Kleiner
Normaal
Groter
Hoe lang moet Bloedworst bakken?
We gaan hier uit van 4 bloedworsten om te bakken. Dus niet van plakken bloedworst.
Recept afdrukken
Pin recept
Voorbereidingstijd
10
minuten
min
Bereidingstijd
10
minuten
min
Totale tijd
20
minuten
min
Gang
Hoofdgerecht
Keuken
Internationaal
Porties
4
Personen
calorieën
374
kcal
Ingrediënten
4
Bloedworsten
Roomboter
1
Zoetzure appel
Bruine suiker
Instructies
Doe wat roomboter in een
koekenpan
en verhit dit op een zacht vuur.
Als de boter gesmolten is leg je de worsten in de
koekenpan
.
Gedurende 5 minuten bakken aan iedere kant. Tien minuten dus in totaal, en regelmatig de worsten omdraaien.
De appels in partjes snijden, natuurlijk wel het klokhuis verwijderen, maar niet schillen.
Doe de partjes bij de worst in de pan, en strooi wat bruine suiker over de appels.
Trefwoord
Bloedworst bakken