Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Kleiner
Normaal
Groter
Hoe lang moet appel bakken?
Voor dit recept kun je het beste zoetzure appels gebruiken.
Recept afdrukken
Pin recept
Voorbereidingstijd
20
minuten
min
Bereidingstijd
15
minuten
min
Gang
Nagerecht
Keuken
Internationaal
Porties
4
Personen
calorieën
98
kcal
Ingrediënten
4
Kleine zoetzure appels
Citroensap
2
Theelepels
Vloeibare margarine
Kaneelpoeder
4
Walnoten
al gepeld
100
Milliliter
Yoghurt
Instructies
De appels
schillen
en het klokhuis verwijderen. De appels in dunne plakjes snijden.
Doe wat druppels citroensap over de appels.
Hak de walnoten in stukjes.
De margarine in een
koekenpan
verhitten en hierin de plakjes appel zacht bakken.
Strooi kaneelpoeder naar smaak over de appels.
Doe de stukjes walnoten in de
pan
en laat dit even meebakken
Doe de appels en walnoten op vier bordjes en schep de yoghurt ernaast.
Trefwoord
Appel bakken