Ga terug

Hoe lang moet appel bakken?

Voor dit recept kun je het beste zoetzure appels gebruiken.
Voorbereidingstijd 20 minuten
Bereidingstijd 15 minuten
Gang Nagerecht
Keuken Internationaal
Porties 4 Personen
calorieën 98 kcal

Ingrediënten
  

  • 4 Kleine zoetzure appels
  • Citroensap
  • 2 Theelepels Vloeibare margarine
  • Kaneelpoeder
  • 4 Walnoten al gepeld
  • 100 Milliliter Yoghurt

Instructies
 

  • De appels schillen en het klokhuis verwijderen. De appels in dunne plakjes snijden.
  • Doe wat druppels citroensap over de appels.
  • Hak de walnoten in stukjes.
  • De margarine in een koekenpan verhitten en hierin de plakjes appel zacht bakken.
  • Strooi kaneelpoeder naar smaak over de appels.
  • Doe de stukjes walnoten in de pan en laat dit even meebakken
  • Doe de appels en walnoten op vier bordjes en schep de yoghurt ernaast.
Trefwoord Appel bakken