Ga terug

Hoe lang moeten bamboescheuten wokken?

Hier wokken we alleen de bamboescheuten, maar de scheuten kun je in diverse wokschotels gebruiken, en dat hoeft niet altijd een Aziatische wokschotel te zijn. Lekker is bijvoorbeeld met stukjes rode paprika, knoflook, kastanjechampignons, en koriander.
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 5 minuten
Totale tijd 15 minuten
Gang Hoofdgerecht
Keuken Internationaal
Porties 1 Portie
calorieën 28 kcal

Equipment

  • Wokpan

Ingrediënten
  

  • 1 Klein blikje Bamboescheuten
  • Olie

Instructies
 

  • Laat de bamboescheuten uitlekken.
  • Snij de groente eventueel in stukken.
  • Verwarm de olie in een wokpan, en voeg de bamboescheuten voorzichtig toe.
  • Roerbak de scheuten gedurende 2 tot 3 minuten.
Trefwoord Bamboescheuten wokken