Ga terug

Hoe lang moet lamsoor koken?

Lamsoor koken, of liever gezegd slechts blancheren.
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 4 minuten
Totale tijd 14 minuten
Gang Hoofdgerecht
Keuken Internationaal
Porties 4 Personen
calorieën 19 kcal

Equipment

  • Pan

Ingrediënten
  

  • 500 gram lamsoor
  • Klontje kruidenboter
  • Peper naar smaak

Instructies
 

  • Ruim water in een grote pan aan de kook brengen, en je hoeft echt geen zout toe te voegen.
  • Als het water kookt doe je de lamsoor er voorzichtig in.
  • Slechts 3 tot 4 minuten laten koken, daarna uit het kokende water en af laten gieten.
  • De groente weer terug doen in de pan, wel van het vuur nemen, en de kruidenboter toevoegen. Voeg ook wat peper toe.
  • Even kort mengen en opdienen.
Trefwoord Lamsoor koken