Ga terug

Hoe lang moet leberkäse bakken?

Leberkäse moet je vooraf uit de koelkast halen voor het beste resultaat, en als dat nog niet het geval is, in plakken van ongeveer een centimeter dikte snijden.
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 20 minuten
Totale tijd 30 minuten
Gang Hoofdgerecht
Keuken Duits
Porties 4 Personen
calorieën 304 kcal

Ingrediënten
  

  • 500 Gram Leberkäse aan één stuk

Instructies
 

  • Snij de leberkäse in plakken van ongeveer een centimeter dikte.
  • Doe wat olijfolie of boter in een koekenpan, en verhit dit.
  • Leg je plakken voorzichtig in de hete olie of boter.
  • Bak de plakken gedurende 4 tot 5 minuten aan de ene kant totdat een krokant laagje is ontstaan, en bak de plakken daarna aan de andere kant.
Trefwoord Leberkäse bakken