Ga terug

Hoe lang moet cordon bleu bakken?

Afhankelijk van welk vlees de cordon bleu gemaakt is. Kip, rund, en varken hebben immers een kortere of langere bereidingstijd. We gaan hieruit van de echte cordon bleu. Dus met schnitzel en vulling van kaas en ham.
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 12 minuten
Totale tijd 17 minuten
Gang Hoofdgerecht
Keuken Internationaal
Porties 4 Personen
calorieën 215 kcal

Equipment

  • Koekenpan

Ingrediënten
  

  • 4 cordon bleu

Instructies
 

  • Bekijk de cordon bleu en klop eventueel overtollig paneermeel eraf. Vooral sommige supermarkten gebruiken veel paneelmeel, en dat is niet nodig.
  • Doe een klontje boter in een koekenpan, olie kan natuurlijk ook, en laat dit op een hoog vuur smelten.
  • Leg de cordon bleu voorzichtig in de pan, en zet het vuur lager.
  • Laat nu eerst beide kanten van de cordon bleu bruin bakken. Eerst 5 tot 6 minuten aan de ene kant, en dan 5 tot 6 minuten aan de andere kant.
Trefwoord cordon bleu bakken