Hoe lang moet varkenshaas bakken?
Ruim vooraf de varkenshaas uit de koelkast halen om het vlees op kamertemperatuur te laten komen.
Voorbereidingstijd 5 minuten min
Bereidingstijd 15 minuten min
Rusttijd 2 minuten min
Totale tijd 22 minuten min
Gang Hoofdgerecht
Keuken Internationaal
Porties 4 Personen
calorieën 155 kcal
- 800 Gram Varkenshaas
- Boter
- Peper en zout
Dep het vlees voor het bakken droog met keukenpapier.
Boter in een koekenpan of braadpan doen en verhitten op een hoog vuur. Doe de varkenshaas voorzichtig in de boter en bak het vlees rondom bruin in ongeveer 1 minuut.
Verlaag nu het vuur en gaar het vlees langzaam in 12 tot 15 minuten.
Haal het vlees uit de pan en wikkel het vlees in aluminiumfolie. Laat het vlees nog 2 minuten rusten.
Haal de varkenshaas uit de folie en voeg eventueel peper en zout toe.
Trefwoord Varkenshaas bakken