Ga terug

Hoe lang moet biefstuk bakken?

De biefstuk ruim vooraf uit de koelkast halen, zodat het vlees op kamertemperatuur kan komen.
Voorbereidingstijd 2 minuten
Bereidingstijd 4 minuten
Totale tijd 4 minuten
Gang Hoofdgerecht
Keuken Internationaal
Porties 4 Personen
calorieën 275 kcal

Equipment

  • Goede braadpan

Ingrediënten
  

  • 4 Biefstukken
  • Boter of olijfolie

Instructies
 

  • Dep het vlees met wat keukenpapier droog.
  • Gebruik een goede koekenpan, en laat hierin de boter goed warm worden.
  • Op een hoog vuur beide kanten van de biefstuk goed aanbraden. Nu afhankelijk van hoe je de biefstuk wilt zoals hierboven omschreven aan beide kanten bakken.
  • Haal de biefstuk uit de pan en leg de biefstuk op een bord. Dek dit bord met aluminiumfolie af, en laat het vlees twee minuten rusten.
Trefwoord biefstuk bakken