Hoe kabeljauwhaas bakken?
We bakken het stuk kabeljauw hieronder in de koekenpan, maar het kan eventueel ook worden klaargemaakt op de barbecue, in de airfryer, of in de gewone oven.
Voorbereidingstijd 10 minuten min
Bereidingstijd 6 minuten min
Totale tijd 16 minuten min
Gang Hoofdgerecht
Keuken Nederlands
- 4 Kabeljauwhaasjes
- Boter
- 1 Ei
- Paneermeel
- Peper en zout
Ei los kloppen.
Doe het geklopte ei in een diep bord, en het paneermeel in een ander diep bord.
Dep met keukenpapier de haasjes droog, en kruid beide kanten met zout en peper. Haal de haasjes eerst door het geklopte ei zodat het helemaal bedekt is met ei, en vervolgens door het paneermeel . Zorg dat het aan beide kanten bedekt is met paneermeel.
Klop eventueel het teveel aan paneermeel eraf.
Boter in een koekenpan verhitten totdat de boter bruin wordt. Leg voorzichtig de haasjes in de warme boter, en bak de vis aan beide kanten gaar. Dit duurt ongeveer 6 minuten, waarbij je de vis regelmatig moet omdraaien.
Trefwoord Kabeljauwhaas bakken