Ga terug

Hoe lang moet zwaardvis bakken?

n dit recept voor zwaardvis bakken, bakken we vier zwaardvisfilets. Deze kun je bij de visboer kopen.
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 8 minuten
Totale tijd 18 minuten
Gang Hoofdgerecht
Keuken Internationaal
Porties 4 Personen
calorieën 119 kcal

Equipment

  • Koekenpan

Ingrediënten
  

  • 4 Zwaardvisfilets
  • Zout en peper
  • 50 Gram Boter
  • Olijfolie

Instructies
 

  • De zwaardvisfilets aan beide kanten bestrooien met peper en zout.
  • De boter in een koekenpan verhitten, maar doe er meteen een scheutje olijfolie bij.
  • Doe de filets in de pan en bak deze 3 tot 4 minuten aan de ene kant, en daarna 3 tot 4 minuten aan de andere kant.
  • Daarna is de zwaardvis klaar om te serveren.
Trefwoord Zwaardvis bakken