Ga terug

Hoe lang moeten cantharellen bakken?

Gebruik allen verse en mooie cantharellen.
Voorbereidingstijd 15 minuten
Bereidingstijd 15 minuten
Totale tijd 30 minuten
Gang Bijgerecht
Keuken Internationaal
Porties 4 Personen
calorieën 16 kcal

Equipment

  • Koekenpan

Ingrediënten
  

  • 500 Gram Verse cantharellen

Instructies
 

  • Maak de cantharellen schoon.
  • In een koekenpan met dikke bodem wat olijfolie verhitten.
  • Doe de cantharellen in de pan met een snufje zout naar smaak.
  • Roerbakken tot de cantharellen zacht en goudbruin zijn, eventueel tussendoor nog wat olijfolie toevoegen.
  • Eventueel wat fijngehakte knoflook toevoegen en even meebakken.
  • Pan van het vuur, en een scheutje citroensap over de cantharellen sprenkelen. En naar smaak wat zout en peper.
Trefwoord cantharellen bakken