Hoe rijstepap maken?
Basis voor het maken van rijstepap recept
Voorbereidingstijd 1 minuut min
Bereidingstijd 14 minuten min
Gang Nagerecht
Keuken Nederlands
Porties 2 personen
calorieën 160 kcal
- 150 Gram Rijst met ronde korrel of basmati rijst
- 500 Milliliter Melk
- 1 eetlepel Gewone, basterd of bruine suiker
- 1 snufje Zout
Voeg de 150 Gram Rijst met ronde korrel of basmati rijst en 500 Milliliter Melk in een pan met dikke bodem
Breng aan de kook en voeg de 1 eetlepel Gewone, basterd of bruine suiker en 1 snufje Zout toe
Voor een zachte rijst kook je het minimaal 14 minuten, voor een iets hardere rijstkorrel hou je 12 minuten aan.
Indien gewenst de gekookte rijst laten afkoelen
Trefwoord rijstebrij, rijstebrij maken, rijstepap maken