Ga terug

Hoe rundercarpaccio maken?

We maken de carpaccio hier met door de slager dun gesneden ossenhaas, maar je kunt het ook zelf snijden als je dat wilt.
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 0 minuten
Totale tijd 10 minuten
Gang Voorgerecht
Keuken Internationaal
Porties 4 Personen
calorieën 150 kcal

Equipment

  • Borden

Ingrediënten
  

  • 4 Eetlepels Grof geraspte Parmezaanse kaas. Niet in slierten of stukjes maar in kleine plakjes of schilfers gesneden.
  • 4 Eetlepels Pijnboompitten
  • Handje Rucola
  • Peper en zout
  • Truffelmayonaise

Instructies
 

  • In een koekenpan, zonder boter of olie, de pijnboompitten roosteren totdat de pitten bruin worden.
  • De carpaccio verdelen over 4 boorden, en op ieder bord wat rucola erover verdelen.
  • Garneer met de Parmezaanse kaas en met de pijnboompitten.
  • Strooi er naar smaak zout en peper over, en druppel er wat truffelmayonaise over.
Trefwoord Rundercarpaccio maken