Hoe rundercarpaccio maken?
We maken de carpaccio hier met door de slager dun gesneden ossenhaas, maar je kunt het ook zelf snijden als je dat wilt.
Voorbereidingstijd 10 minuten min
Bereidingstijd 0 minuten min
Totale tijd 10 minuten min
Gang Voorgerecht
Keuken Internationaal
Porties 4 Personen
calorieën 150 kcal
- 4 Eetlepels Grof geraspte Parmezaanse kaas. Niet in slierten of stukjes maar in kleine plakjes of schilfers gesneden.
- 4 Eetlepels Pijnboompitten
- Handje Rucola
- Peper en zout
- Truffelmayonaise
In een koekenpan, zonder boter of olie, de pijnboompitten roosteren totdat de pitten bruin worden.
De carpaccio verdelen over 4 boorden, en op ieder bord wat rucola erover verdelen.
Garneer met de Parmezaanse kaas en met de pijnboompitten.
Strooi er naar smaak zout en peper over, en druppel er wat truffelmayonaise over.
Trefwoord Rundercarpaccio maken