Ga terug

Hoe lang moet broccoli bakken?

Een simpel recept voor broccoli koken, dat je zelf uitgebreider kunt maken door er bijvoorbeeld vlees, gesneden ui, of andere groenten en kruiden aan toe te voegen.
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 10 minuten
Gang Hoofdgerecht
Keuken Internationaal
Porties 4 Personen
calorieën 22 kcal

Equipment

  • Koekenpan

Ingrediënten
  

  • 1 Kilo Broccoli
  • 3 Teentjes Knoflook
  • Olijfolie
  • Zout en peper naar smaak.

Instructies
 

  • De teentjes knoflook schoonmaken en fijn snijden.
  • De broccoli schoonmaken, in kleine roosjes snijden, en goed wassen.
  • In een koekenpan of wokpan de olie verhitten en hierin de knoflook kort fruiten.
  • Daarna de broccoli toevoegen en terwijl je regelmatig schud met de pan, of roert, de broccoli laten bakken totdat de groente begint te verkleuren.
  • Nu het vuur verlagen, de deksel op de pan doen, en de groente nog een paar minuten laten stoven.
Trefwoord Broccoli bakken