Ga terug

Hoe lang moet goulashvlees bakken?

We maken hier niet specifiek goulash, of welke stoofpot dan ook. We laten je alleen zien hoe lang het vlees moet bakken of braden.
Het vlees wordt overigens zacht als je er wat azijn of bier bij doet gedurende het bakken.
Voorbereidingstijd 15 minuten
Bereidingstijd 2 uur 45 minuten
Totale tijd 3 uur
Gang Hoofdgerecht
Keuken Internationaal
Porties 4 Personen
calorieën 354 kcal

Equipment

  • Braadpan

Ingrediënten
  

  • 1 Kilo Goulashvlees

Instructies
 

  • Droog het vlees goed af met keukenpapier.
  • Snij het vlees in stukken van ongeveer 1 centimeter in doorsnede.
  • Doe boter of olie in een braadpan en verhit dit.
  • Bak het vlees hierin op een hoog vuur gedurende 5 minuten. Wel omroeren, zodat het vlees aan alle kanten gebakken worden.
  • Doe er water bij, wat azijn of een flesje donker bier. Laat het vlees gedurende 2,5 uur zachtjes sudderen.
Trefwoord goulashvlees bakken